Refeel Lifestyle

Na een kleine verbouwing van onze winkel in de James Wattstraat 2-A hebben wij ruimte kunnen creëren voor een wel hele leuke spirituele winkel met de naam Refeel Lifestyle. Een uniek concept wat u nergens anders in Leeuwarden kunt vinden.

In deze winkel vindt u een verscheidenheid aan esoterische oliën van het merk D’oterra. Uiteraard kunt u er ook terecht voor een ruime keuze aan wierook, wierookstanders, mooie stenen en andere mooie spirituele artikelen.

De eigenaresse van Refeel Lifestyle, mevrouw Henriëtte de Boer is al ruim 20 jaar lang medium. Zij heeft een aantal jaren geleden het boek “Naamuitleg in Dummytaal” geschreven. Dit boek is voor 15 euro te verkrijgen in deze winkel. Desgewenst kan Henriëtte het boek voor u signeren door er een uitleg van uw naam in te schrijven.

De dagelijkse leiding van deze winkel berust bij Henriëtte de Boer.

Wilt u voor u zelf, voor familie, vrienden of collega’s een reading of in contact komen met een overleden dierbare? Ook dan bent u bij Henriëtte aan het goede adres. Zij kan een reading verzorgen in de winkel maar desgewenst ook op een door u gekozen locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *