Doneren van goederen

Met ingang van 1 januari 2022 zijn er een aantal zaken gewijzigd met betrekking tot het inbrengen / doneren van goederen ten bate van de Stichting MaTCH Talenten.

  1. Boeken, kleding, speelgoed en kleine (huishoudelijke) artikelen: Bel tijdens openingstijden aan of kom gerust even binnen. Een medewerker van ons zal u graag van dienst zijn om de door u gegunde en gegeven goederen van u in ontvangst te nemen. Wij verzoeken u vriendelijk om geen goederen bij onze panden op straat achter te laten.
  2. Grote meubels / complete woninginrichtingen: Neem eerst even telefonisch contact op met mevrouw H.C.B. de Boer om te informeren waar op dit moment behoefte aan is. Dit heeft onder meer te maken met de opslagcapaciteit. U kunt mevrouw De Boer bereiken op telefoonnummer 06 30357208. Met mevrouw De Boer kunt u nadere afspraken maken over het brengen van de goederen. In overleg met haar kunnen we ook goederen bij u komen ophalen.
  3. Mocht u goederen willen afgeven in de MaTCH Talentenloods? Ook dat kan. In dat geval belt u ook met mevrouw De Boer.

U mag natuurlijk ook altijd eerst even een mail sturen naar ons emailadres info@matchtalenten.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting MaTCH Talenten.

N.b.

Het komt helaas met enige regelmaat voor dat mensen kapotte, en dus niet meer verkoopbare spullen brengen bij een van onze vestigingen. Dit kan nooit de bedoeling zijn omdat wij als stichting er dan voor moeten zorgdragen dat deze spullen tegen betaling moeten worden afgevoerd naar de milieustraat. Het geld wat wij hiervoor kwijt zijn kan niet meer gebruikt worden voor de doelgroep waarvoor wij onze stichting hebben opgericht.

Verzoek is om alvorens u spullen gaat brengen te controleren of ze nog schadevrij en verkoopbaar zijn.